Woningtype Egelantier

Kom aanrijden in de mooie laan, parkeer uw auto op de eigen oprit en open de voordeur van woningtype Egelantier. Even een blik omhoog. De warme gevelsteen, mooie details in de gevel en grote raampartijen geven uw thuis een vriendelijke, uitnodigende uitstraling. Fijn ook die overdekte entree, waardoor u bij slecht weer beschut uw deur opent.

Door de zijentree wordt de begane grond automatisch verdeeld in een woongedeelte en een gezellige woonkeuken. Wij gokken erop at dit vast een favoriete plek in huis wordt. Of wordt dat de tuin aan het water? Want die ligt op het zuidwesten en dat betekent dat u tot in de late uurtjes kunt genieten van de zon. Zet de openslaande deuren wijd open en verleng uw woonkamer. binnen buiten leven en vice versa.

Ook op de verdieping krijgt u de ruimte. Er zijn drie riante slaapkamers, een walk-in closet en een badkamer die groot genoeg is om naast de douche optioneel een ligbad en een tweede wastafel bij te plaatsen.

De tweede verdieping heeft sfeer door de schuine kap en het raam in de zijgevel. U kunt er een paar dakramen bijplaatsen en hier een extra kamer maken. Dit huis biedt zoveel ruimte dat ooit gemaakte plannen ineens heel goed mogelijk.