De Tuinen van Sion fase 13

Midden in Sion van RijswijkBuiten wordt de nieuwe woonwijk de Tuinen van Sion gebouwd. Het plan De Tuinen van Sion fase 13 bestaat uit circa 122 woningen. Hiervan zijn er circa 58 koopwoningen, circa 26 sociale huurwoningen en circa 38 vrije sector huurwoningen. Het plan is ontwikkeld door de Gemeente Rijswijk en Dura Vermeer Bouw Zuid West BV. In het ontwerp van de woningen is goed nagedacht dat het project goed past binnen de huidige situatie en is een perfecte aanvulling wordt op de wijk.

Bekijk de brochure

Kopen in De Tuinen van Sion

De koopwoningen zullen bestaan uit verschillende woningtypen met een woonoppervlakte van circa 110 m² tot 175 m² en het is altijd mogelijk om de woonkamer uit te breiden.
De woningen beschikken allemaal over een achtertuin, een berging en eigen parkeerplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich standaard drie of vier slaapkamers en een badkamer en alle woningen hebben een vrij in te delen zolder.

De start verkoop van De Tuinen van Sion staat gepland voor juni 2018.

Huren in De Tuinen van Sion

Zodra er meer informatie beschikbaar is over de huurwoningen zal RijswijkBuiten dit communiceren via de nieuwsbrief, bij interesse kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website http://www.rijswijkbuiten.nl/contact/huren/

Duurzaamheid

Alle woningen in fase 13 zullen minimaal uitgevoerd worden met een EPC van 0,0. De woningen zijn allemaal optimaal geïsoleerd en beschikken standaard over drielaags glas. De woningen beschikken daarnaast over een warmtepomp, die door middel van vloerverwarming zorgt voor de verwarming en de koeling van het huis, een Co² gestuurd ventilatiesysteem, een douche wtw en zonnepanelen.

Met het toepassen van het duurzaamheidspakket werken wij direct mee aan een groene toekomst, maar het systeem zorgt ook voor optimaal comfort in uw woning.

Meer lezen over de duurzaamheid van RijswijkBuiten? Zie de website: http://www.rijswijkbuiten.nl/duurzaam/een-wijk-vol-nieuwe-energie/